Key partners

Stichting Jong Ondernemen

Stichting Jong Ondernemen is een organisatie die scholen ondernemerschap programma’s biedt. Vanuit een schoolproject in samenwerking met 'Jong Ondernemen' is Schuurmaat SC ontstaan. De stichting ondersteunt Schuurmaat SC door het aanbieden van verschillende gunstige samenwerkingsacties met andere bedrijven. Waaronder een samenwerkingsactie met Shopify.

Productfotografie door Norbert

Productiefotografie door Norbert maakt voor Schuurmaat SC professionele productfoto's. Ook voorziet het Schuurmaat SC van adviezen op de overige promotiebeelden.

CBM

Koninklijke Branchevereniging voor interieurbouw en meubelindustrie helpt Schuurmaat SC met het communiceren van haar activiteiten naar de meubelindustrie doelgroep. Ook ondersteunt CBM bij het verkrijgen van informatie uit deze doelgroep.

OnderhoudNL

Koninklijke OnderhoudNL is de ondernemersorganisatie van specialisten in het vastgoedonderhoud. OnderhoudNL ondersteunt de innovatie in de sector en stimuleert jong ondernemerschap. De combinatie van beiden kwam in de samenwerking met Schuurmaat tot uiting.